Corona Virus COVID-19 Update 31 Dec. 2020

Geachte relatie,      >> Update 31-Dec.2020 <<

Al bijna een jaar zijn het uiterst bijzondere tijden sinds het Corona virus ons allemaal in z'n greep houdt.
Allereerst en vooral, hopen wij van harte dat u gezond bent en blijft en dat de zakelijke gevolgen voor u beperkt blijven.
Graag breng ik u kort op de hoogte van de situatie bij CONSENSYS én haar partners met buitenlandse vestigingen.

Onze partners THIELMANN met 3 locaties in Duitsland en 1 in Spanje en KEN uit Denemarken hebben in hun fabrieken doorlopend maatregelen getroffen. Gelukkig zijn er bij ons op beperkte gevallen bekend van enige besmettingen en/of ziektegevallen. Al onze productielocaties bleven volop in bedrijf en werden de orders altijd uitgeleverd. Hierbij moest m.n. eind dit jaar door het werken met strikt gescheiden productie teams (inlc uitval en quarantaine) ook wel enige vertraging op gelopen.
Net als eerder kan ook in de komende tijd deze situatie zich nog wijzigen en (per land of locatie) indien verdere maatregelen, zoals bijvoorbeeld een zwaardere of regionale lock-down. Indien er onverhoopt nieuwe omstandigheden van invloed worden op de productie(s) en zo de levertijden voor u, dan melden wij u dat zeker direct, meestal via contactvorm van e-mail of belletje.

CONSENSYS is onveranderd actief, vanzelfsprekend hebben ook wij zakelijk en privé onze veiligheidsmaatregelen genomen.
Onze bezetting is aldoor op orde en we zijn per e-mail of telefoon bereikbaar; van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur.
Immers, voor alle lopende zaken en aanvragen staan we -als altijd- persoonlijk voor u klaar. 
Met vriendelijke groet en blijf gezond!

Clara Kalkwiek
Gerard Noordhof

Consensys