Binnen de BeNeLux vertegenwoordigt CONSENSYS, het bureau van Gerard Noordhof, de volgende gerenommeerde merken:

UCON Container System - Hausach DE

Thielmann UCON - Hausach DEAl sinds de start eind December 2005 vertegenwoordigt CONSENSYS het kwalitatieve merk UCON Container Systems uit zuid Duitsland. Al meer dan 275 jaar vervaardigt zij op de historische “UCON Hausach” locatie hun vele standaard en/of op maat gemaakte containersystemen voor opslag en transport van vloeibare stoffen. Daarnaast wordt er voor vast stoffen diverse Container Systemen en bijbehorende systeem apparatuur geproduceerd zoals losstations, met continue of batch dosering, container afvulstations en adapters voor functionele proces connectie. Naast productie is er ook reparatie, modificatie en technische service van alle soorten van onze IBC’s mogelijk in Hausach (Zwarte Woud) voor onze klanten. Uiteraard wordem daarbij ook de UN-ADR en de CE-PED wettelijk her-certificeringen verzorgd. Zo zijn en blijven de RVS containers duurzaam inzetbaar. Zo bedienen wij met UCON alle producerende bedrijven in zowel voedings-, dranken- en farmaceutische industrie, als ook in de diervoeder, mineralen, petro-/ chemische en in olie & gas industriële sectoren. De ontwikkeling van klant specifieke oplossingen is dé succesfactor van de gehele onderneming.

Thielmann PORTINOX - Granada ES

Thielmann PTX - Granada ESOok vertegenwoordigt CONSENSYS reeds 2 decennia de industriële druktankjes types DRB (volgens CE-PED) en GGB-serie (volgens UN-ADR) van PORTINOX als eén van de THIELMANN dochters uit het zuid Spaanse Granada. Deze productie locatie vervaardigd sinds de jaren '90 een groot aandeel van alle Bierkegs wereldwijde marktbehoefte. Hier worden de kegs in vrijwel volledige gestandaardiseerd en geautomatiseerde lijnen gemaakt. Uitbreiding met onze industriële CE-PED-ASME druktanks brengt een logische efficiëncy voor deze order gestuurde RVS drukbestendige verpakkingen voor vloeistoffen. Zo verhuisde eind 2014 de productielijnen van de historische locatie in Haiger (ooit gestart in Bad-Berleburg) en werden toegevoegd in extra productie hallen in Granada. Zo worden dus bij PORTINOX vestiging Spanje vele speciale CE-druktanks en UN-verpakkingen geproduceerd onder hoge mate van standaardisatie bij minimale (lage) serie productie aantallen. Ook hiermee bedienen we vrijwel alle producerende bedrijven in zowel voedings-, dranken- en farmaceutische industrie, als ook in de diervoeder, mineralen, petro-/ chemische en in olie & gas industriële sectoren. De ontwikkeling van klant specifieke oplossingen is dé succesfactor van de gehele onderneming.

Müller Drumtec - Rheinfelden DE

Müller Drumtec - Rheinfelden DEMet ingang van september 2022 mag CONSENSYS het kwalitatieve familiebedrijf MÜLLER DRUMTEC vertegenwoordigen. MÜLLER DRUMTEC is een vooraanstaande aanbieder van RVS-vaten, drums en systeemcomponenten voor industrieën als Pharma-, Chemie-, Cosmetica- en Levensmiddelenindustrie. Een gerenommeerd merk dat een zeer kwalitatieve aanvulling is op het bestaande CONSENSYS-leveringsprogramma. MÜLLER DRUMTEC biedt eveneens oplossingen voor bijpassende systeemcomponenten, zoals omkieptrechters met doseerkleppen en hijs- en roteerunits en stofarme koppelingen. Al met al biedt zij een mooi breed portfolio om poeders en pasteuze producten te kunnen behandelen. MÜLLER DRUMTEC onderscheidt zich op kwaliteit en klanttevredenheid; de filosofe en hun werkwijze sluit naadloos aan op de manier waarop CONSENSYS al bijna twee decennia zaken doet.

Thielmann CONTEK - Ellrich DE

Thielmann CONTEK - Ellricht DECONTEK startte in 1995 als service specialist voor drukinkt-industrie apparatuur en zo worden diensten verleend door reiniging, reparatie en herkeuringen aan containers. Deze vestiging in Ellrich (deelstaat Thüringen - DE) realiseert met speciale chemische reinigingsunits die m.b.v. oplosmiddelen en op mechanische wijze containers in- en uitwendig schoonmaken. Daarnaast is er veel ervaring met gespecialiseerde container onderhoud, modificatie gevolgd door inspectie en containerherkeuring, met name voor UN-ADR IBC’s en Drums. Sinds november 2018 is CONTEC onderdeel van THIELMANN groep, passend in hun focus verdere diensten aan klanten uit te bouwen in naburige landen en regio’s. Daarin verzorgd ook CONSENSYS afstemming over uw toepassing en vragen.

WEW Container Systems – Weitefeld DE

WEW – Weitefeld DEWEW de "Westerwälder Eisenwerk Weitefeld" staat vele decennie al bekend als een professionele grote tankcontainer-bouwer dat internationaal een uitstekende reputatie geniet; bekend van zeer speciale tankcontainer-oplossingen voor de olie- en gasindustrie, de chemie- en petrochemische industrie, als ook voor nucleaire industrie. Als kernactiviteit biedt WEW haar complete drinkwater- en brandstofsystemen voor Defensie, Brandweer en Overheden. Sinds juli 2023 onderdeel van Dirks-Group geworden, en was vanaf Mei 2016 deel van THIELMANN-groep.

KEN Hygiene Systems - Bröbyvaerk DK

KEN Hygiene Systems - Bröbyvaerk DKKEN is een innovatief Deens bedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van desinfectie-wassers, bedpan-wassers en laboratorium-wassers en wassers voor professionele keukens. KEN wassers dragen bij aan een verbeterd hygiëne-niveau in de productieprocessen en het bedrijf richt zich al decennia lang op de beperking van water- en energieverbruik, reductie van chemicaliën en afvalstromen. Sinds 2006 leverde CONSENSYS hun programma Hygiene Systems aan Industriële Wassers, zoals Container Wassers, Equipment Wassers en Drumwassers allen bedoeld primair voor Food industrie. Dit programma werd door KEN helaas per Dec.'22/Jan'23 gestopt en geeft KEN directie aan dat zij hun reserve onderdelen uiteraard blijven leveren, evenals inzet van hun service experts voor alle bestaande gebruikers.

 

Consensys