Binnen de BeNeLux vertegenwoordigt CONSENSYS, het bureau van Gerard Noordhof, de volgende gerenommeerde merken:

Thielmann UCON - Hausach DE

Thielmann UCON - Hausach DESinds de start eind December 2005 vertegenwoordigt CONSENSYS het kwalitatieve merk UCON Containers van THIELMANN. Al meer dan 275 jaar vervaardigt zij op de historische “UCON” locatie in Hausach vele standaard en/of op maat gemaakte containersystemen voor opslag en transport van vloeibare stoffen. Daarnaast wordt er voor containersystemen voor vaste stoffen ook diverse systeemapparatuur geproduceerd voor het lossen, doseren, mengen en ompakken van goederen. Bij PORTINOX vestiging in Granada worden speciale druktanks en verpakkingen geproduceerd onder hoge mate van standaardisatie en serie productie. Bij de productie- en service locatie van CONTEC in Ellrich worden IBC’s onderhouden voor klanten. De werkzaamheden bestaan uit chemische reiniging, reparatie en modificatie tot en met het verzorgen van her-certificeringen. Zo bedient de THIELMANN-groep alle producerende bedrijven in zowel voedings-, dranken- en farmaceutische industrie, als ook in de diervoeder, mineralen, petro-/ chemische en in olie & gas industriële sectoren. De ontwikkeling van klant specifieke oplossingen is dé succesfactor van de gehele onderneming.

Thielmann PTX - Granada ES

Thielmann PTX - Granada ESOok vertegenwoordigt CONSENSYS al 2 decennia lang; industriële druktankjes -types DRB, GGB- van THIELMANN PORTINOX uit Granada in zuid Spanje. Deze productie locatie vervaardigd sinds de jaren '90 een groot aandeel van alle Bierkegs wereldwijde marktbehoefte. Sinds eind 2014 verhuisde vanuit de historische locatie in Haiger (ooit gestart in Bad-Berleburg) deze productie lijnen welke werden toegevoegd in extra productie hallen in Granada. Hier werden reeds Bierkegs in vrijwel volledige gestandaardiseerd en geautomatiseerde lijnen gemaakt, en vormt de uitbreiding met deze industriële CE-PED-ASME druktanks een logische efficiëncy, waarbij deze order gestuurde productie zorgt voor RVS drukbestendige verpakkingen voor opslag en transport van vloeibare stoffen. Zo worden dus bij PORTINOX vestiging Spanje vele speciale CE-druktanks en UN-verpakkingen geproduceerd onder hoge mate van standaardisatie bij minimale (lage) serie productie aantallen. Ook hiermee bedient THIELMANN-groep alle producerende bedrijven in zowel voedings-, dranken- en farmaceutische industrie, als ook in de diervoeder, mineralen, petro-/ chemische en in olie & gas industriële sectoren. De ontwikkeling van klant specifieke oplossingen is dé succesfactor van de gehele onderneming.

Thielmann CONTEK - Ellrich DE

Thielmann CONTEK - Ellricht DECONTEK startte in 1995 als service specialist voor drukinkt-industrie apparatuur en zo worden diensten verleend door reiniging, reparatie en herkeuringen aan containers. Deze vestiging in Ellrich (deelstaat Thüringen - DE) realiseert met speciale chemische reinigingsunits die m.b.v. oplosmiddelen en op mechanische wijze containers in- en uitwendig schoonmaken. Daarnaast is er veel ervaring met gespecialiseerde container onderhoud, modificatie gevolgd door inspectie en containerherkeuring, met name voor UN-ADR IBC’s en Drums. Sinds november 2018 is CONTEC onderdeel van THIELMANN groep, passend in hun focus verdere diensten aan klanten uit te bouwen in naburige landen en regio’s. Daarin verzorgd ook CONSENSYS afstemming over uw toepassing en vragen.

WEW Container Systems – Weitefeld DE

WEW – Weitefeld DEWEW de "Westerwälder Eisenwerk Weitefeld" staat vele decennie al bekend als een professionele grote tankcontainer-bouwer dat internationaal een uitstekende reputatie geniet; bekend van zeer speciale tankcontainer-oplossingen voor de olie- en gasindustrie, de chemie- en petrochemische industrie, als ook voor nucleaire industrie. Als kernactiviteit biedt WEW haar complete drinkwater- en brandstofsystemen voor Defensie, Brandweer en Overheden. Sinds juli 2023 onderdeel van Dirks-Group geworden, en was vanaf Mei 2016 deel van THIELMANN-groep.

Müller Drumtec - Rheinfelden DE

Müller Drumtec - Rheinfelden DEMet ingang van september 2022 mag CONSENSYS het kwalitatieve familiebedrijf MÜLLER DRUMTEC vertegenwoordigen. MÜLLER DRUMTEC is een vooraanstaande aanbieder van RVS-vaten, drums en systeemcomponenten voor industrieën als Pharma-, Chemie-, Cosmetica- en Levensmiddelenindustrie. Een gerenommeerd merk dat een zeer kwalitatieve aanvulling is op het bestaande CONSENSYS-leveringsprogramma. MÜLLER DRUMTEC biedt eveneens oplossingen voor bijpassende systeemcomponenten, zoals omkieptrechters met doseerkleppen en hijs- en roteerunits en stofarme koppelingen. Al met al biedt zij een mooi breed portfolio om poeders en pasteuze producten te kunnen behandelen. MÜLLER DRUMTEC onderscheidt zich op kwaliteit en klanttevredenheid; de filosofe en hun werkwijze sluit naadloos aan op de manier waarop CONSENSYS al bijna twee decennia zaken doet.

KEN Hygiene Systems - Bröbyvaerk DK

KEN Hygiene Systems - Bröbyvaerk DKKEN is een innovatief Deens bedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van desinfectie-wassers, bedpan-wassers en laboratorium-wassers en wassers voor professionele keukens. KEN wassers dragen bij aan een verbeterd hygiëne-niveau in de productieprocessen en het bedrijf richt zich al decennia lang op de beperking van water- en energieverbruik, reductie van chemicaliën en afvalstromen. Sinds 2006 leverde CONSENSYS hun programma Hygiene Systems aan Industriële Wassers, zoals Container Wassers, Equipment Wassers en Drumwassers allen bedoeld primair voor Food industrie. Dit programma werd door KEN helaas per Dec.'22/Jan'23 gestopt en geeft KEN directie aan dat zij hun reserve onderdelen uiteraard blijven leveren, evenals inzet van hun service experts voor alle bestaande gebruikers.

 

Consensys