Müller Drumtec - Rheinfelden DE

Met ingang van september 2022 mag CONSENSYS het kwalitatieve familiebedrijf MÜLLER DRUMTEC vertegenwoordigen. MÜLLER DRUMTEC is een vooraanstaande aanbieder van RVS-vaten, drums en systeemcomponenten voor industrieën als Pharma-, Chemie-, Cosmetica- en Levensmiddelenindustrie. Een gerenommeerd merk dat een zeer kwalitatieve aanvulling is op het bestaande CONSENSYS-leveringsprogramma. MÜLLER DRUMTEC biedt eveneens oplossingen voor bijpassende systeemcomponenten, zoals omkieptrechters met doseerkleppen en hijs- en roteerunits en stofarme koppelingen. Al met al biedt zij een mooi breed portfolio om poeders en pasteuze producten te kunnen behandelen. MÜLLER DRUMTEC onderscheidt zich op kwaliteit en klanttevredenheid; de filosofe en hun werkwijze sluit naadloos aan op de manier waarop CONSENSYS al bijna twee decennia zaken doet.

MÜLLER DRUMTEC

Een kwalitatief familiebedrijf met ruim 120 jaar historie. De hoofdvestiging staat in het Duitse Rheinfelden, in het zuidelijkste deel van ‘t Zwarte Woud gelegen langs de Rijn aan de Zwitserse grens. MÜLLER DRUMTEC is een vooraanstaande aanbieder van RVS-vaten, drums en systeemcomponenten voor industrieën als Pharma-, Chemie-, Cosmetica- en Levensmiddelenindustrie. Een gerenommeerd merk dat een zeer kwalitatieve aanvulling is op het bestaande CONSENSYS-leveringsprogramma.

De ruim 100 gekwalificeerde medewerkers produceren modulaire systemen voor opslag-, transport- en procesvaten en drums, met vele varianten aan deksels, trechters: conisch, cilindrisch of in meer gladde vormen. De keuze is veelzijdig. Het leveringsprogramma biedt drums met stapelbare bodems, vlakke of geronde bodems voor specifieke restlediging of hoogwaardige reinigingseisen. Ook zijn er dubbelwandige varianten voor koel- of verwarmingsvloeistoffen.

MÜLLER DRUMTEC biedt eveneens oplossingen voor bijpassende systeemcomponenten, zoals omkieptrechters met doseerkleppen en hijs- en roteerunits en stofarme koppelingen. Al met al biedt DrumTec  een mooi breed portfolio om poeders en pasteuze producten te kunnen behandelen. Er zijn veel goede referenties, en zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de efficiënte realisatie van uw productieprocessen.

MÜLLER DRUMTEC onderscheidt zich op kwaliteit en klanttevredenheid. Het management is zeer direct betrokken bij "people, production and process" en heeft milieubewustzijn en kostenbewaking hoog in het vaandel. De filosofe en werkwijze van MÜLLER DRUMTEC sluit naadloos aan op de manier waarop CONSENSYS al twee decennia zaken doet.

muller drumtec produktionswerk rheinfelden

 

Consensys