Pandemie beïnvloedt nu ook onze levertijden

De Covid-pandemie heeft ondertussen de wereldeconomie behoorlijk op haar kop gezet. Er ontstaan nu levertijdsproblemen.

Geachte relatie,

Pandemie beïnvloedt levertijden ConsensysDe Covid-pandemie heeft ondertussen de wereldeconomie behoorlijk op haar kop gezet. Bijna alle industrieën kampen met tekorten aan grondstoffen of specifieke onderdelen. Zoals bij de auto-industrie veel vertraagd door een nijpend tekort aan microchips. En ook in onze branche is er helaas sprake van een tekort aan ruw materiaal en/of onderdelen bij onze toeleveranciers, waardoor hun latere aflevering helaas nu ook onze productie doorlooptijden beïnvloeden.

Hoewel THIELMANN UCON voor een groot deel van ruw RVS van rol of plaat verwerkt, komt het nu ook voor, dat onze productie niet tijdig over noodzakelijke materialen of onderdelen beschikt. Dit heeft al tot gevolg gehad, dat er bij een aantal lopende projecten vertraging voor uitleveringen is opgetreden. Om huidige en nieuwe vertragingen mogelijk sneller in te lopen, is THIELMANN UCON inmiddels weer aan het uitbreiden met extra personeel voor de locatie Hausach.

Echter zal de huidige onbalans in de resterende maanden van 2021 nog wel doorwerken in verschuivingen op onze productieplanning. Wij vragen hiervoor uw begrip. Onze specifieke afstemming over impact op uw lopende bestellingen in Hausach volgt in de komende periode.

Consensys