Müller DRUMTEC werk Rheinfelden

Müller DRUMTEC start NL vertegenwoordiging met CONSENSYS

Müller DRUMTEC start eind 2022 nieuwe vertegenwoordiging bij CONSENSYS voor haar relaties in de regio Nederland

Geachte relaties,

Met genoegen melden wij u dat het zuid Duitse Müller DRUMTEC uit Rheinfelden, recent hun vertegenwoordiging in Nederland heropstart en nu aan CONSENSYS is toevertrouwd.

Aansluiting was gevonden, doordat wij al sinds 1992 ervaring in de industrie hebben en ook al 2 decennia lang gericht zijn op RVS containersystemen voor proces- en product toepassingen.

Afgelopen periode maakten we kennis met het team van DRUMTEC, bezochten hen op vakbeurstands en bekeken hun productie locatie in Rheinfelden. Hun RVS drums en dekselvaten vormen een prachtige aanvulling naast onze RVS containers van Thielmann UCON uit Hausach en PortInox uit Granada. Het zelfstandig gefocused Müller bedrijf realiseert haar modulaire systemen voor opslag-, transport- en procesvaten en dekseldrums, met vele varianten qua uitvoering aan bodem, deksels, uitstroom-trechters met conisch of cilindrisch vormen. En voor het ledigen voorzien zij in hun eigen hijs- of hefunits met roteer functie en stofarme koppelingen.

Bij DRUMTEC blijft dhr. Jakob Jenner ook als centrale contactpersoon beschikbaar, verzorgt met zijn team voor oude en nieuwe dossierspecificaties. Uiteraard verneem ik graag van uw eventuele vragen, wensen of een passend moment tot persoonlijke kennismaking. Ook zenden wij aan alle Müller relaties uitnodigingen om samen -met Hr. Sandro Mirtschink- een persoonlijke bezoek met Gerard Noordhof te plannen in 2023.

Met ook hún groet uit 't Zwarte Woud,

Clara Kalkwiek en Gerard Noordhof

 

Consensys