UCON het originele merk met naam

UCON Container System is 't originele IBC merk en productie in Hausach

UCON Container System GmbH met re-branding naar Originele Naam voor RVS Containers voor Solids en Liquids.

Begin Maart heeft Thielmann en UCON ons bericht dat ons productie bedrijf in Hausach een naamswijziging heeft gekregen, waarmee de originele merknaam UCON weer voorop is komen te staan in hun specialistische markt voor vloeistof IBC's en vast stoffen Container Systemen. Het programma blijft daarin ongewijzigd en de productie teams focussen zich nog meer op efficiency voor project engineering en productie afhandeling. Onze breed gekende standaard container modellen, vormen en uitvoeringen zullen extra de aandacht krijgen om voor U en ons een kosten effectieve oplossing te realiseren. 

UCON bedrijfsgebouwenZoals bijgaande schrijven door directie van UCON Container System GmbH ons aanreikt, zijn buiten de naamswijziging verder hun KvK-, BTW- en Bank-gegevens ongewijzigd. Voor lopende of nieuwe project tussen u en UCON zijn er daarom ook géén consequenties voor samenwerking of boekhouding. Ook de bij u bekende contactpersonen blijven gelijk, alléén volgen er nieuwe e-mail accounts met @uconcs.com die worden ge-up-dated. Zowel bij ons, als bij onze productie in Hausach Duitsland staan nog steeds dezelfde vakspecialisten voor u klaar. Ook toeleveringen blijven kwalitatief en identiek betrouwbaar.

We wensen u ook blijvend te laten profiteren van onze adviezen, een juiste prijs-kwaliteitsverhouding en de doorgaande ontwikkeling van innovatieve en duurzame producten voor uw optimale bedrijfsprocessen. Zo wensen wij vanuit CONSENSYS een optimale samenwerking met onze zeer gewaardeerde klantenkring in BeNeLux verder vorm te geven en melden u graag over verder ontwikkelingen en beantwoorden uw vragen. 

Groet, Gerard Noordhof 


Bijlage: Factory mailing rebranding 'UCON Container System GmbH' d.d. 4 maart 2024

Consensys