Thielmann Portinox – Granada ES

Ontwikkelingen binnen THIELMANN-UCON

Graag brengen we u als gewaardeerde relatie op de hoogte van ontwikkelingen binnen THIELMANN UCON waarmee wij u regelmatig onze RVS tankjes 'DRB & GGB'  toeleveren vanuit de productie locatie in Spanje. Met directe ingang van 1ste Oktober 2017 werden met de volgende collega's hun taak en functies aangepast.

  • Dhr. Heinz Klevers [DE] is verantwoordelijk voor specifieke toepassingsmarkt voor bier- en frisdranken.
  • Dhr. Javier Rivera<mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.> [ES] is verantwoordelijk voor brede industriële toepassing, zoals wij ook u toeleveren.
  • Dhr. Dirk Eisenkraemer<mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.> [DE] is verantwoordelijk vanuit salesteam voor DACH (de Duits sprekende) landen.
  • Dhr. Zwoni Denac is verantwoordelijk voor product ontwikkeling binnen onze Spaanse DRB-GGB productie
  • Dhr. Daniel Fernandez<mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.> is verantwoordelijk als centrale backoffice & support op productie in Granada [ES]

FYI:  locatie Granada adres:  Carretera Pulianas km 6,  ES-18197 Pulianas,  Centrale; +34 958 406000.

Gerard Noordhof blijft uw centrale contact persoon voor alle ins & outs rondom aanvragen, orders en toeleveringen van onze bekende DRB & GGB tankjes. Uiteraard zijn ook genoemde contactpersonen direct voor u te benaderen voor die situaties waarin u dat zinvol acht.

Uiteraard bied ik u -indien nodig- graag persoonlijk toelichting, mogelijk telefonisch of middels een afspraak.

Consensys