Thielmann IBC Systems plant UCON in Hausach - DE

Merknaam UCON wordt THIELMANN

Graag brengen we u als gewaardeerde relatie op de hoogte van onze ontwikkelingen en twee naamswijzigingen.

Met ingang van september 2016 wordt het merknaam van UCON naar THIELMANN gewijzigd. Al langere tijd vielen onze diverse productiebedrijven van TEKA onder hun business unit ‘Thielmann Container Systemen’. De focus ligt op versterking en verbreding in onze gezamenlijke markten vanuit huidige bedrijfslocaties van UCON in Hausach (DE) Portinox (MX) Comet, Thielmann en Portinox in Granada (ES) en WEW in Weitefeld (DE).

Middels THIELMANN ontstaat een wereldwijd aanbod voor de ontwikkeling en productie van leveringen zoals roestvrijstalen Kegs, Drums, Drukvaten en IBC-containers en Tankcontainers van klein tot grote volumes. Met onze historie en ontwikkeling in Hausach over meer dan 275 jaar, vervaardigen wij standaard of op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven in de voedings-, dranken- en farmaceutische industrie, diervoeders, mineralen, petro-/ chemische en olie en gas -industrie.

Uw bedrijf en THIELMANN UCON GmbH

De naamswijziging van UCON naar THIELMANN heeft géén consequenties voor onze samenwerking. De bij u bekende contactpersonen blijven gelijk, alléén de ‘bedrijfsnaam met gegevens zijn ge-up-dated. Zowel bij ons, als bij onze productie in Hausach Duitsland staan nog steeds dezelfde vakspecialisten voor u klaar. Ook de toeleveringen blijven zoals vanouds betrouwbaar en kwalitatief identiek. Wij wensen u ook blijvend te laten profiteren van goede adviezen, een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en de doorgaande ontwikkeling van innovatieve en duurzame producten voor uw optimale bedrijfsprocessen.

CONSENSYS en THIELMANN UCON

Al meer dan 10 jaar zijn wij, in de Benelux, exclusief vertegenwoordiging van UCON Containersystemen. Gelijktijdig met de naamswijziging van UCON in Duitsland, volgt óók dat wij onze diensten niet meer onder de vlag van ‘UCON Nederland - Buro Noordhof’, maar onder onze bedrijfsnaam CONSENSYS aanbieden.

Een primair deel van ons portfolio bestaat uit de hoog kwalitatieve en veilige THIELMANN UCON containers. Daarnaast bieden wij een breed scala aan aanverwante apparatuur, zoals hygiënische container- en food- wassers en effectieve mengprocessen, zoals vloeistof roerwerken en tuimelmengers voor vaste-stof containers. En juist om deze dienstverlening in breed zichtbaar te kunnen maken, lanceerden wij al een paar jaar geleden onze naam CONSENSYS. Deze wordt per direct in onze communicatie definitief vormgegeven, o.a. via website update www.consensys.nl.

Wij informeren u graag over deze mooie ontwikkelingen, samen met de partner THIELMANN UCON GmbH.

Consensys